Välkommen till intresseanmälan för resor och utflykter genom Tradgardsturisten.se. Här kan du:

 • anmäla intresse för de resor och utflykter som arrangeras
 • anmäl dig till Trädgårdsturistens Nyhetsbrev
 • skicka mejl med ditt namn, e-post och telefonnummer och mejladress till: kontakt@tradgardsturisten.se.

Varför inte bjuda någon du tycker om på en härlig kortare utflykt eller en lite längre resa ‘med guldkant’? Trädgårdsturisten kan arrangera en “grön och blommig” utflykt med grupper på trädgårdstema och god mat och dryck med ‘guldkant’, efter dina önskemål.

Om du vill köpa ett  vackert presentkort ‘med guldkant’!  Kryssa längre ner eller mejla mig. Inga bindningar förrän du har betalat bokningsavgiften!

Intresseanmälan

  Reseprogram
  -kryssa de resor och utflykter som du är preliminärt intresserad av!

  *) TRANSPORT ex. TÅG/FLYG INGÅR INTE PÅ RESORNA UTOMLANDS. Du bokar själv! Trädgårdsturisten kan om så önskas föreslå flyg som passar resorna. Skälet är större flexibiltet - möjlighet att förlänga resan, eller komma tidigare till ex London, Rom, Paris utifrån där resorna påbörjas o avslutas. Dessutom billigare totalpris om ni bokar själva, med valfritt flygbolag. Jag föreslår att man bokar över internet, t ex genom rese-sidan momondo.se, som söker alla flygresor för bästa pris. Om man bokar flyg genom t ex Ticket, så kan man teckna en 'Ticket Garanti' och då går det avboka flyget nära i tid (3 tim före avresa) och få tillbaka en viss del av pengarna, vid direkt samtal med en säljare.

  Kryssa och skicka!

  ENGLAND

  Jag är intresserad av framtida resor till England och jag skriver ett extra meddelande om jag även är intresserad av vandring

  DANMARK

  Danmarks trädgårdar. Tidpunkt ej klart.

  NEDERLÄNDERNA

  Nederländerna - Amsterdam och palatsträdgårdar. Trädgårdar av designers/landskapsarkitekter. Anmäl intresse inför framtiden. Ej klart ännu att resan genomförs, beror på antalet intresserade.

  SVERIGE

  Svenska utflykter - ja jag är intresserad om det genomförs.

  ITALIEN

  Italien- trädgårds- och kulturresa södra Italien - Capri, Elena Ferrantes Ischia, Amalfi, trädgårdar, trevliga hotell, god mat och dryck. 29 april - 4 maj 2022. 4 platser kvar.

  Italien - trädgårdar och slow-food-tema -Lazio och södra Toscana. Tidpunkt ej klar, troligen 2023.

  Italien, ja dit åker jag gärna och tittar på trädgårdar. Jag önskar allmän information om resor till italien - eller jag skriver några rader själv om vad jag vill se!

  FÖR PRESENTKORT - UPPGE RESA ELLER SUMMA i rutan om speciella önskemål, så kontaktar jag dig.

  Presentkort - jag önskar ge ett presentkort från Trädgårdsturisten, gärna med vackra bilder av växter och trädgård - på valfri summa. Var vänlig mejla Ann: kontakt@tradgardsturisten.se

  MINA BÖCKER

  Boken Engelska trädgårdar 275 kronor. Slut på förlaget. Jag säljer de få exemplar jag har kvar hemma med en signatur om ni önskar. Frakt tillkommer eller efter ök hämta boken i Bromma, alternativt överlämna i Storstockholm. E-posta annlaras@gmail.com

  Boken Italienska trädgårdar - finns enbart på franska. Kontakta mig. Slut på svenska på förlaget. Finns på flera bibliotek och på antikvariat, eller registrera dig hos bokbörsen på Internet för väntelista.

   

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post-adress (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

  Har du speciella önskemål el. frågor?

  Din intresseanmälan och ev. fråga skickades nu till: E-post: kontakt@tradgardsturisten.se Svar kommer inom kort.

  Ring mig gärna och fråga om jag kan arrangera en gruppresa utomlands eller utflykt till en viss trädgård / trädgårdar eller park, så kan jag säkert lösa det om ni är några stycken!  Jag är idérik och har kontakter, även när det gäller transport, boende och restauranger med mat av god kvalitet. Gäller både Sverige, England, Italien och Frankrike.

  Anmäl gärna preliminärt intresse ovan, så får du information om resorna när programmen är klara.

  Kanske ses vi!