2020 års reseprogram
-kryssa de resor och utflykter som du är preliminärt intresserad av!

Priserna nedan baseras på PRIS PER PERSON för del i dubbelrum. Det mesta ingår i priset*). Enkelrumstillägg tillkommer.

*) TRANSPORT ex. TÅG/FLYG INGÅR INTE PÅ RESORNA UTOMLANDS. Du bokar själv! Trädgårdsturisten kan om så önskas föreslå flyg som passar resorna. Skälet är större flexibiltet - möjlighet att förlänga resan, eller komma tidigare till ex London, Rom, Paris utifrån där resorna påbörjas o avslutas. Dessutom billigare totalpris om ni bokar själva, med valfritt flygbolag. Jag föreslår att man bokar över internet, t ex genom rese-sidan momondo.se, som söker alla flygresor för bästa pris. Om man bokar flyg genom t ex Ticket, så kan man teckna en 'Ticket Garanti' och då går det avboka flyget nära i tid (3 tim före avresa) och få tillbaka en viss del av pengarna, vid direkt samtal med en säljare.

Kryssa och skicka!

ENGLAND

Cotswolds arts and crafts-trädgårdar och hus 2020

DANMARK

Danmarks trädgårdar aug/sept 2020 eller 2021. Tidpunkt ej klart.

NEDERLÄNDERNA

Nederländerna - Amsterdam och palatsträdgårdar. Trädgårdar av designers/landskapsarkitekter. ANMÄL INTRESSE REDAN NU INFÖR juni 2020. Ej klart ännu att resan genomförs nästa år, beror på antalet intresserade.

SVERIGE

Svenska utflykter hösten 2019 - ja jag är intresserad om det genomförs

Promenad i koloniträdgårdsområde i Stockholm och svenska trädgårdsutflykter. Ja, jag är intresserad av att få information inför framtiden.

ITALIEN

Italien - trädgårdar och slow-food-tema -Lazio och södra Toscana. Genomförs prel. nästa gång 2021.

Italien, ja dit åker jag gärna och tittar på trädgårdar. Jag önskar allmän information om resor till italien - eller jag skriver några rader själv om vad jag vill se!

FÖR PRESENTKORT - UPPGE RESA ELLER SUMMA i rutan om speciella önskemål, så kontaktar jag dig.

Presentkort - jag önskar ge ett presentkort från Trädgårdsturisten, gärna med vackra bilder av växter och trädgård - på valfri summa. Var vänlig mejla Ann: kontakt@tradgardsturisten.se

MINA BÖCKER:

Boken Engelska trädgårdar - slutsåld, kan finnas på antikvariat och bibliotek.

Boken Italienska trädgårdar - finns enbart på franska. Kontakta mig. Slut på svenska på förlaget. Finns på flera bibliotek och på antikvariat, eller registrera dig hos bokbörsen på Internet för väntelista.

 

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post-adress (obligatoriskt)

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Har du speciella önskemål el. frågor?