En bild från en av de vackra moderna trädgårdar vi besöker i Oxfordshire. Om du är intresserad av att följa med på en resa till Cotswolds moderna och klassiska trädgårdar samt till William Morris arts & crafts-värld så,   klicka ditt preliminära intresse här. 

i korthet information om resan 2020 till Cotswolds, september 2020. 
Vi gör många trädgårdsbesök, både moderna trädgårdar (ritade av några av de mest framstående landskapsarkitekterna i England) och till äldre ‘arts- and crafts’-trädgårdar. 
Vi följer konstnären William Morris i fotspåren. Det var ju i Cotswolds denna spännande person bodde och verkade kring sekelskiftet 1900. 
Vi färdas genom ett vackert kuperat landskap och åker igenom pittoreska byar. Det är England en mycket vacker period på året. 
Vi äter (och dricker) gott på flera gastro-pubar och restauranger. Vi besöker en modern ekologisk farm och mycket mer. 
Det blir en innehållsrik resa på 6 dagar – 5 övernattningar. Det mesta ingår, och med ‘guldkant’. 
Resan börjar och avslutas i London – Rese-period: Senare hälften av september månad 2020. 
Pundet är väldigt starkt just nu gentemot svenska kronan, så det dyrare än när jag arrangerade samma resa för 3-4 år sen. Men vi kommer bo lite ‘lyxigt’ och charmigt. Det mesta ingår i priset som kommer att ligga kring 17-17800 kronor. 
Flyg/transport tillkommer till London, där resan börjar och avslutas. Jag kan föreslå flyg som passar resans klockslag till och från Gatwick airport.