Danmark, trädgårdar – en resa med guldkant 28 juni -1 juli 2018

img_1599

Vår resa börjar i Köpenhamn preliminärt vid Centralstationen, dvs Köpenhavns Hovebanegård där vår egen chartrade buss väntar. Vår första dag tillbringar vi i Köpenhamn – det blir en grön rundtur i huvudstaden med olika spännande stopp. Eftermiddagen avslutar vi på ett omtalat grönskande tak i huvudstaden (bild ovan). Där välkomnas ett begränsat antal gäster; vår svenska grupp är inbokade till en härlig fräsch middag bland blommor och grönsaker. Vi checkar in på vårt hotell för en natt strax norr om Köpenhamn. Dagen efter besöker vi tre privata trädgårdar av olika karaktär, en blommig charmig trädgård, en arkitektonisk trädgård och en trädgård hos en professionell landskapsarkitekt. Alla ligger vackert i ett villaområde med gamla fina hus. Vi checkar in på vårt nästa hotell på Själland för två nätter. Härifrån tar vi oss följande dagar till både ‘slott och koja’ men gör också ett besök vid havet och äter färsk fisk. Vi besöker danska drottningen Margrethes sommarslott med en fantastisk park och välskött köksträdgård och Orangeri. Vi besöker den danska ‘mat-mamman’ Camilla Plums i hennes kreativa lantgård, där vi äter en härlig måltid utomhus (eller i hennes lada) beroende på vädret. Återkommer med programmet där även fler överraskningar och programpunkter finns med.

Bild ovan från landskapet där vi färdas…

Resans datum: Torsdag – söndag: Den 28 juni — 1 juli 2018  – 4 dagar.

Ingår: Busstransporter 4 dgr,hotell 3 nätter inkl frukost. 3 fler-rätters måltider av god / mycket god kvalitet. Välkomstdrink. Entréer, guidning. Återkommer med resans pris. Väntar på besked på offerter.

Är du intresserad av resan, maila till kontakt@tradgardsturisten.se eller sms:a tel. 0703008942 eller kryssa i intresseanmälan här. 

img_1461

Takterrass i Köpenhamn som vi besöker och äter en god fräsch måltid.  

img_1654

Drottning Margrethes rosor på sommarslottet

 Från Plums trädgård på Själland


Comments are closed.

#tradgardsturisten instagram: annlaras

Instagram