Just nu har väldigt få anmält sig, så jag är osäker på om nedan utflykter kommer att genomföras.

Under sensommaren/tidig höst 2019, tänker jag arrangera några korta spontana utflykter i Sverige. Endagsutflykter. Kanske några med en övernattning. Det beror på vilka trädgårdsägaren som vill öppna sina grindar, hur vädret är och andra omständigheter. Följ gärna med om det genomförs. Det kan bli så att vi tar egna bilar, eller att det går att åka kommunal buss dit. Om vi blir många så kan jag hyra en buss. Det enda du behöver göra är att följa utskicken av nyhetsbreven.  Jag kan inte lova var i Sverige det blir men troligt är i Stockholmsområdet eftersom det är där jag bor. Inga långresor i höst som det ser ut nu. Anmäl gärna preliminärt intresse för denna sorts utflykt, så vet jag om ungefär hur många som är intresserade. Inga bindningar förrän man bokar in sig förstås/Ann

Kryssa i Svenska utflykter i intresseanmälan Här, så kommer information när uppläggen är klara.