Intresseanmälan

Välkommen till intresseanmälan för resor och utflykter genom Tradgardsturisten.se. Här kan du anmäla intresse för de resor och utflykter som arrangeras. I resorna, även de korta ingår minst en måltid och fika, av god eller mycket god kvalitet, ofta av lokala råvaror, samt till det vin eller annan god dryck lämplig för tillfället. För att kunna avgöra om resorna är intressanta och prisvärda, föreslår jag att du anmäler intresse genom att kryssa i nedan, och sedan läser det fullständiga programmet i sina detaljer när det är klart. Mejlas då till dig av Trädgårdsturisten.

Anmäl dig gärna också till Trädgårdsturistens Nyhetsbrev, fyll i din adress till höger, eller skicka mejl med ditt namn, e-post och telefonnummer och mejladress till: kontakt@tradgardsturisten.se.  

 

 Varför inte bjuda någon du tycker om på en härlig kortare utflykt eller en lite längre resa ‘med guldkant’?

 Trädgårdsturisten kan arrangera en ”grön och blommig” utflykt med grupper på trädgårdstema och god mat och dryck med ‘guldkant’, efter dina önskemål. 

 Om du vill köpa ett  vackert presentkort ‘med guldkant’!  Kryssa längre ner eller mejla mig.  

Inga bindningar förrän du har betalat bokningsavgiften!

 

.....................................................................................................................................
2019/20 års reseprogram
-kryssa de resor och utflykter som du är preliminärt intresserad av!

Skriv gärna upp dig för nyhetsbrev, så kommer informationen i din mail-box.

Priserna nedan baseras på PRIS PER PERSON för del i dubbelrum. Det mesta ingår i priset*). Enkelrumstillägg tillkommer.

*) FLYG INGÅR INTE PÅ RESORNA UTOMLANDS. Du bokar själv -Trädgårdsturisten föreslår flyg som passar resorna. Skälet är större flexibiltet - möjlighet att förlänga resan, eller komma tidigare till ex London, Rom, Paris utifrån där resorna påbörjas o avslutas. Dessutom billigare totalpris om ni bokar själva, med valfritt flygbolag.

Jag föreslår att man bokar över internet, t ex genom rese-sidan momondo.se, som söker alla flygresor för bästa pris. Om man bokar flyg genom t ex Ticket, så kan man teckna en 'Ticket Garanti' och då går det avboka flyget nära i tid (3 tim före avresa) och få tillbaka en viss del av pengarna, vid direkt samtal med en säljare.

DANMARK

Danska trädgårdar 2018. 9 - 12 augusti- 4 dagar. Trädgårdar, både större och mindre. God mat - charmigt boende. AVSLUTAD.

NEDERLÄNDERNA

Nederländerna - Amsterdam och palatsträdgårdar. Trädgårdar av designers/landskapsarkitekter Nederländerna. ANMÄL INTRESSE REDAN NU INFÖR 2020.

SVERIGE

Promenad i koloniträdgårdsområde i Stockholm. Ja, jag är intresserad av att få information inför framtiden.

ITALIEN

Italien; trädgårdar, vinprovningar och slow-food-tema. Rom, Lazio och södra Toscana. Genomförs prel. 23-29 april 2019

Italien, ja dit åker jag gärna och tittar på trädgårdar. Jag önskar allmän information om resor till italien - eller jag skriver några rader själv om vad jag vill se!

Små Citroner Gula - april 2018 - en resa till Sorrentohalvön, inkl. Amalfikusten och Capri med landskap och trädgårdstema. AVSLUTAD.

ENGLAND

Cornwall, England- trädgårdar och vandring. Genomförs i juni 2019.

Cotswolds arts and crafts-trädgårdar och hus. Ja, jag är intresserad av att få information inför framtiden

Chelsea flower show London och klassiska trädgårdar i Kent, Sussex och Surrey inkl. Sissinghurst. AVSLUTAD

FÖR PRESENTKORT - UPPGE RESA ELLER SUMMA i rutan om speciella önskemål, så kontaktar jag dig.

Presentkort - jag önskar ge ett presentkort från Trädgårdsturisten, gärna med vackra bilder av växter och trädgård - på valfri summa. Var vänlig mejla Ann: kontakt@tradgardsturisten.se

MINA BÖCKER:

Boken Engelska trädgårdar.

Boken Italienska trädgårdar, (ett praktverk) - finns nu bara kvar att köpa enbart på franska. Har några franska ex kvar. Slut på svenska på förlaget. Finns på bibliotek och kanske på en del antikvariat.

.....................................................................................................................................
 

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post-adress (obligatoriskt)

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Har du speciella önskemål el. frågor?

Din intresseanmälan och ev. fråga skickades nu till: E-post: kontakt@tradgardsturisten.se

Svar kommer inom kort. /Ann

Ring mig gärna och fråga om jag kan arrangera en gruppresa utomlands eller utflykt till en viss trädgård / trädgårdar eller park, så kan jag säkert lösa det om ni är några stycken!!  Jag är idérik och har kontakter, även när det gäller transport, boende och restauranger med mat av god kvalitet. Gäller både Sverige, England, Italien och Frankrike.

——————————————————————————————————————————————————-
Anmäl gärna preliminärt intresse ovan, så får du information om resorna när programmen är klara.

Kanske ses vi!

/Hälsning från Ann Larås ‘Trädgårdsturisten’

 

 

#tradgardsturisten instagram: annlaras

Instagram